Mol en Pier

Pier leest voor !

Honger. Mol heeft honger. Zijn maag rammelt. En Pier ziet er lekker sappig uit. Maar Pier kan lezen. Hij leest zelfs voor. Uit het boek van Mol. Het lievelingsboek van Mol. Dus kan Mol hem niet opeten. Want zelf is hij stekeblind. En zonder Pier zou het leven saai zijn. Verdrietig en donker. Vertel verder Pier! Wat een spannend verhaal! Maar Mol heeft nog steeds honger. Zijn maag rammelt. Hoe loopt dit af?

Voorstelling verkocht door Koortzz boekingen.

Veston en Zannemie leerden elkaar al musicerend kennen in een kleutervoorstelling in HETPALEIS. Op zoek naar een nieuwe uitdaging, lieten ze zich coachen om aan hun aanstekelijke live muziek ook figurenspel toe te voegen. Een script van hun eigen hand en een poppencreatie van de hand van Patrick Maillard (Bumba, De Grote Boze Wolf Show), die meteen ook de regie op zich neemt.

Mol en Pier is een 2,5+ voorstelling met een ruim leeftijdsbereik.

WIE IS WIE?

Annemie Van Daele is violiste en zangeres, werkte freelance voor verschillende huizen waaronder Het Paleis en Theater Tol en is sinds enkele jaren de vaste stem op de luistercd’s voor kleuters van uitgeverij Van In.

Steven van Gool speelt bas, gitaar en ukelele en verdiende zijn sporen bij o.a. Raymond van Het Groenewoud, El Tatoo del Tigre en verschillende kinderproducties in Het Paleis.

Patrick Maillard werkt al jaren als beroepspoppenspeler en poppenmaker en is ‘onbekend’ als acteur onder De Grote Boze Wolf, Kamiel van Kaatje (Ketnet) of in Bumba.

PRAKTISCH

Deze voorstelling kan gespeeld worden op verplaatsing en wordt akoestisch gespeeld tot max.50 kinderen en semi-akoestisch voor een groep van maximum 100 kinderen. De artiesten voorzien zelf een minimum aan licht- en geluidstechniek, indien nodig. Een bereikbare netstroomaansluiting wordt door de organisator voorzien.

In theaterzalen kiezen we liefst voor een scène-sur-scène opstelling.